Пошук

ЦЕ ВАЖЛИВО!

Дата: 18.08.2022 09:53
Кількість переглядів: 186

Пенсійний фонд України 

16 серпня о 14:09  · 

?Нагадуємо, що наш сайт – інформаційна сторінка вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України – відновила роботу (pfu.gov.ua).

На сторінці можна стежити за новинами про діяльність Фонду, отримувати корисну інформацію, комунікувати з Фондом дистанційно.

Свої звернення та запити можна надсилати нам в електронному вигляді:

1??«Електронне звернення», відповідно до Закону України «Про звернення громадян» (за формою), https://www.pfu.gov.ua/elektronne-zvernennya/.

Для пошуку перейдіть на Головну сторінку вебпорталу електронних послуг Фонду, оберіть у верхньому меню «Для громадськості», натисніть розділ «Звернення громадян», далі – пункт «Електронне звернення».

2?? «Електронний запит на інформацію», відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації” (за формою) https://www.pfu.gov.ua/23418-elektronnyj-zapyt-na.../.

Для пошуку перейдіть на Головну сторінку вебпорталу електронних послуг Фонду, оберіть у верхньому меню «Для громадськості», натисніть розділ «Доступ до публічної інформації», далі – пункт «Електронний запит на публічну інформацію».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь