Пошук

ДОТРИМУЙТЕСЬ ПРАВИЛ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Дата: 17.08.2022 14:44
Кількість переглядів: 175

Інформує сектор цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету міської ради.

У період війни питання безпеки громадян, у тому числі на транспорті та дорогах, набуло вагомого змісту. Збільшення дорожнього трафіку, пошкодження доріг, встановлення блокпостів змушує переглянути підходи до організації дорожнього руху на місцях. За даними Нацполіції України, кількість ДТП, у тому числі резонансних, за період воєнного стану відносно зменшилась порівняно з аналогічним періодом минулого року, проте на фоні воєнних подій спостерігається часте ігнорування правил дорожнього руху як з боку водіїв, так і інших учасників дорожнього руху. 

Міжнародний благодійний фонд «Допоможи постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» з метою якнайширшої популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів, у рамках національного проєкту « Безпечна країна», враховуючи важливість та необхідність попередження дорожньо-транспортного травматизму серед дітей та дорослих, особливо напередодні нового навчального року, та заради підтримки небайдужої, відповідальної та творчої молоді України розповсюджує соціальну рекламу.

Завантажити фото й відео можна безпосередньо із сайту Фонду  www.dopomogadtp.com  , у розділі Соціальна реклама.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь