Пошук

ДЯКУЄМО ДРУЗЯМ З ЕСТОНІЇ ЗА ПІДТРИМКУ!

Дата: 15.08.2022 08:52
Кількість переглядів: 199

 

У п"ятницю відбулась неординарна подія -телеміст із Естонією, вільною державою, яка ще вісім років тому подала нам руку допомоги і підтримала в боротьбі із ненависним рашистським ворогом, дав змогу зустрітися із друзямиФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису. Зустріч ініційована Президентом Асоціації українських організацій в Естонії Володимиром Паламарем та громадським діячем Kalev Naur з бажанням допомогти із реабілітацією нашому важко пораненому липівчанину Івану Лаврику.

У зв"язку із цим, в Естонії, під час відзначення 25-річчя клубу "Білий кінь", відбулась благодійна акція зі збору коштів на цю добру справу.

У студії міської ради зібрались колишній міський голова Микола Майданюк, при якому зародилась ця дружба, голова благодійного Фонду Липовецької громади Микола Обара, учасники поїздок до Естонії, у той час в.о. голови райдержадміністрації Ольга Дмитрів, учасники молодіжної організації "VeloLove", які здійснили велопробіг до Естонії, і мама Івана Лаврика Людмила Іванівна Олексюк.

Вітання естонця Kalev Naur українською " Доброго вечора! Ми з Естонії" одразу внесло струмінь позитиву у захід .

Щирим і теплим був обмін думками із земляком Володимиром Паламарем. Вдалось зв"язатись під час спілкування із бійцем Іваном Лавриком, який перебуває на лікуванні у шпиталі. Його мама була зворушена і висловила друзям із Естонії слова щирої вдячності.

Наш Іван - ще той боєць! Він оптимістично налаштований, заспокоїв маму і своєю стійкістю і патріотизмом підтримав усіх!

Родзинкою зустрічі в ефірі стало виконання в Естонії української пісні січових стрільців " "Ой у лузі червона калина".

Такі друзі, їх підтримка, вселяють віру у нашу спільну перемогу над злом. Завершилась зустріч закликом у Естонії "Слава Україні!"

У відповідь із України пролунало - "Героям слава!"

Дякуємо друзі !??Разом до перемоги !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь