Пошук

З Днем молоді, майбутнє нашої молодої держави!

Дата: 12.08.2022 09:17
Кількість переглядів: 242

Сьогодні Міжнародний день молоді

Завжди захоплююсь нашою молоддю. Кожна зустріч - це привід дивуватися їх ідеям і заряджатися їхнім позитивом. Молодь різна, але її об'єднує спільне - патріотизм і сміливе, вільне від стереотипів мислення . Скільки сьогодні справжніх синів України, ризикуючи власним життям стали на захист України! Велика частина молоді згрупувалася в тилу і робить все можливе для перемоги. Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці-сучасна молодь країни - у перших рядах боротьби за Україну, за своє майбутнє

Молодь прагне реалізувати свій потенціал і ми будемо створювати усі умови для цього . Креативні простори, освітні можливості, спортивні локації і, звичайно, інноваційні проекти ми будемо все робити для вас.

Ви сьогодні на фронті здобуваєте разом з Україною перемогу ,а завтра ви почнете вже втілювати свої амбітні ідеї. Упевнений, що зміните країну на краще.

Ви – майбутнє і сьогодення країни, ви-надія і опора молодої квітучої держави. Нехай кожен Ваш крок буде правильним, а помисли чистими.

Бажаю вам впевненості у власних силах, терпіння, наполегливості і стрімкого саморозвитку! Молодості все підвладне в цьому світі, то ж нехай вона веде вас, відкриваючи нові можливості, окриляючи душі і воскрешаючи прагнення!

Фото без опису

Міський голова ВІктор Бичков


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь