Пошук

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ МІСЬКОЇ РАДИ ПРИЙНЯВ РІШЕННЯ

Дата: 11.08.2022 16:14
Кількість переглядів: 333

На засіданні виконавчого комітету сьогодні розглянули 24 питання з життєдіяльності громади.Про виконання Програми економічного та соціального розвитку  Липовецької громади на 2022 рік за 1 півріччя 2022 року інформував Юрій Станіславський, начальник відділу економічного аналізу та залучення інвестицій.

Він зауважив, що виконання значної частини заходів Програми протягом 1 півріччя виявилось неможливим через початок військової агресії Більшість запланованих видатків залишились не профінансованими внаслідок певних обмежень.З цієї причини зупинилось і фінансування проєктів розвитку з боку державного бюджету та бюджетів інших рівнів. Під час воєнного стану довелось переорієнтовуватись на інші пріоритети.Зокрема, приймати, розселяти і харчувати ВПО. З цією метою був створений при міській раді Штаб, що займається цими питаннями і зараз.

Разом із тим , у звітному періоді забезпечено виконання бюджету.Обсяг доходів за цей період становив 94129, 903 тис. грн., в т.ч. за загальним фондом -93011, 414 тис. грн. і за спеціальним фондом 1118,489 тис. грн.Виконання місцевого бюджету за доходами загального фонду у цей час  становить 104,2%. За доходами спеціального фонду -79,4%.

Відсутня прострочена заборгованість із виплати заробітної плати.

Акцентував увагу на проведеній щорічній акції з благоустрою "Чиста громада". На благоустрій громади передбачено 10479,5 тис. грн.( в т. ч. опоточний ремонт доріг-1500 тис. грн., загальний благоустрій громади -8891, 5 тис. грн.,заходи з охорони довкілля -88, 0 тис. грн.).

В рамках виконання Програми соціального захисту населення надано матеріальну допомогу 203 громадянам територіальної громади на суму 249,4 тис. грн.

На електронному майданчику проведено в березні електронні торги щодо продажу права оренди на три земельні ділянки  сільськогосподарського призначення,площею 2 га кожна, внаслідок чого до бюджету міської ради надійшло 225,002 тис. грн.

Створено базу даних ВПО, що дало змогу зняти соціальну напругу та позбутися черг переселенців.

Чимало справ вдалось зробити за активної участі небайдужих громадян. Вдалось поліпшити систему водовідведення стадіону та благоустрій території навколо, за участі наших земляків - придбати необхідний громаді гілкоріз , за активної участі переселенців розчистили частину лісосмуг і ще зроблено ряд добрих справ. Найбільш вартісним проектом у звітному періоді стало будівництво підпірної стіни по вул. Замкова довжиною 110 м. Роботи були виконані за рахунок благодійної допомоги підприємців громади. це дало змогу зменшити небезпеку аварійності, розширити дорогу,попередити зсуви, розчистити територію від чагарників. За ініціативи самих сільських громад благоустроєно автобусні зупинки у населених пунктах. Не дивлячись на складнощі воєнного періоду , громада не стояла на місці, а рухалася вперед . 

Члени виконкому також підтримали рішення щодо утворення Постійно діючої комісії із встановлення фактів здійснення суб"єктами господарювання підприємницької діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів. Внесли зміни до раніше прийнятих рішень з проведення конкурсу перевізників, зміни до бюджету територіальної громади на 2022 рік. Затвердили інструкцію з діловодства.

Про стан роботи щодо захисту прав дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах за 1 півріччя, надання дітям статусу дітей , які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, продовження терміну перебування малолітньої дитини в КНП"Вінницький спеціалізований будинок дитини..." інформувала Тетяна Чубатюк, головний спеціаліст служби у справах дітей .Члени виконкому погодили встановлений КНП" Липовецька міська лікарня" тариф на платну медичну послугу", затвердили інструкцію з діловодства, Порядок підготовки та оформлення проєктів рішень для подання на розгляд сесії.

Затвердили акти земельної комісії , прийняли рішення про проведення кокурсу з визначення виконання послуг із перевезення твердих побутових відходів, надали дозвіл на видалення зелених насаджень та затвердили рішення про надання матеріальних допомог мешканцям територіальної громади, розглянули ряд інших, не менш важливих питань. Засідання пройшло організовано і конструктивно.

З прийнятими виконкомом рішеннями можна ознайомитися на сайті міської ради у визначений законодавством термін. Фото без описуФото без описуФото без опису

яФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь