Пошук

АГРАРІЇ ЖНИВУЮТЬ

Дата: 10.08.2022 08:49
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

Бог на стороні господарів-цьогорічний урожай зернових у окремих господарствах більший від минулорічного

 

На полях сільгоспвиробників тривають роботи: збір ранніх зернових і оперативний посів озимих. Цього року у жнивах є певні особливості , вони проходять в екстраординарних умовах.

Свій новий зерновий сезон бійці продовольчого фронту зустрічають у полях і вже на стадії завершення жнив ранньої групи зернових.

Найпершими почали жнивувати ПСП " Агрофірма Нападівська", ось і закінчили збирати озимий та ярий ячмінь, пшеницю, озимий ріпак. За ними ТОВ "Поділля".

Не відстали, зібрали озиму пшеницю ТАС"Агро Захід", ТОВ "Рапсодія", СТОВ "Дружба", ПСП " Агрофірма Нападівська". Зібрали озимий ріпак ТОВ "Колорит-Агро", СТОВ "Дружба", ТОВ СОП "Щасливе", завершили збір ярого ячменю у ПСП " Агрофірма Нападівська", ТОВ "СОП Щасливе", ФГ "Єлена" .

В очікуванні надходження нового зернового валу на старті сезону агросектор вимушений розв’язувати проблему браку зберігальних потужностей.

Але за будь-яких умов ми знаємо, що український аграрій вийде в поле, збере врожай і за два місяці почне сіяти новий. Так було, є і буде!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь