Пошук

АГРАРІЇ ЖНИВУЮТЬ

Дата: 10.08.2022 08:49
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

Бог на стороні господарів-цьогорічний урожай зернових у окремих господарствах більший від минулорічного

 

На полях сільгоспвиробників тривають роботи: збір ранніх зернових і оперативний посів озимих. Цього року у жнивах є певні особливості , вони проходять в екстраординарних умовах.

Свій новий зерновий сезон бійці продовольчого фронту зустрічають у полях і вже на стадії завершення жнив ранньої групи зернових.

Найпершими почали жнивувати ПСП " Агрофірма Нападівська", ось і закінчили збирати озимий та ярий ячмінь, пшеницю, озимий ріпак. За ними ТОВ "Поділля".

Не відстали, зібрали озиму пшеницю ТАС"Агро Захід", ТОВ "Рапсодія", СТОВ "Дружба", ПСП " Агрофірма Нападівська". Зібрали озимий ріпак ТОВ "Колорит-Агро", СТОВ "Дружба", ТОВ СОП "Щасливе", завершили збір ярого ячменю у ПСП " Агрофірма Нападівська", ТОВ "СОП Щасливе", ФГ "Єлена" .

В очікуванні надходження нового зернового валу на старті сезону агросектор вимушений розв’язувати проблему браку зберігальних потужностей.

Але за будь-яких умов ми знаємо, що український аграрій вийде в поле, збере врожай і за два місяці почне сіяти новий. Так було, є і буде!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь