Пошук

ВІДБУЛОСЬ СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ДЕПУТАТСЬКИХ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

Дата: 09.08.2022 15:49
Кількість переглядів: 291

Попередньо, на спільному засіданні постійних комісій, депутати розглянули питання , внесені до порядку денного 38 сесії міської ради. Всього на розгляд сесії пропонується  32 питання.Голова постійної комісії  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою Дмитро Шмигун провів засідання комісії. В роботі взяли участь 3  депутати. Вони погодили проєкти рішень з надання дозволу:

-на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, 

-на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, право на яку може бути реалізоване на земельних торгах;

-на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту;

Також, проголосували за надання в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної , машинобудівної та іншої промисловості та  припинення за згодою сторін договору оренди землі , що був укладений з гр. Шаївським С.М. та Шаївським В.М.

Інформувала з даних питань Катерина Смішко, начальник відділу земельних ресурсів виконавчого комітету міської ради. Дані проєкти рішень рекомендовано до розгляду на сесії.  

 

Засідання депутатської комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва провів Юрій Станіславський. Депутати заслухали інформацію начальника відділу економічног аналізу та залучення інвестицій виконавчого  апарату міської ради і підтримали внесення змін до рішення 26 сесії 8 скликання від 23 грудня 2021 року №663 "Про програму економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2022 рік" . Дані зміни викликані приведенням заходів соціально-економічного розвитку громади на 2022 рік у відповідність з бюджетом .

Звіт про виконання бюджету Липовецької територальної громади за 1 півріччя 2022 року презентувала Галина Поєдинок, начальник фінансового управління міської ради. Обранці погодили проєкт рішення, відповідно до якого  бюджет гормади за доходами виконано в сумі 94129903 грн.69 коп., із них за загальним фондом  93011414грн.41 коп., за спеціальним-1 118 489 грн.28 коп..

Депутати заслухали звіти головних лікарів Василя Бондаря та Олександра Дмитрука про виконання фінансових планів КНП "Липовецький міський Центр первинної  медико-санітарної допомоги" та КНП " Липовецька міська лікарня" і внесли до останнього зміни , пов"язані із витратами на підтримання об"єкту в робочому стані. Чимало питань виникло у депутатів до головного лікаря міської лікарні стосовно кадрової політики, відкриття пакетів на здійснення послуг, проходження медичних оглядів працівниками освітніх закладів, харчування хворих у лікарні та ряду інших.

Міський голова Віктор Бичков повідомив, що на розгляд скарг, що надійшли, створена комісія. Інформація про її роботу буде підготовлена до звіту головного лікаря про роботу КНП за 1 півріччя.

З питань внесення змін до Статуту КП "Комунсервіс", затвердження Антикризового плану реагування  на випадок  припинення газопостачання  в опалювальному сезоні 2022-2023 років у громаді ,  внесення змін до рішення 24 сесії міської ради 8 скликання від 18 листопада 2021 року №565 "Про затвердження Програми утримання та розвитку інфраструктури доріг на території Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки"  зі змінами інформувала Тамара Грицай - начальник відділу містобудування та архітектури. 

На засіданні постійної комісії з гуманітарних питань, яке провів її голова Віктор Дорошенко, депутати та запрошені детально розібрали питання трансформації закладів загальної та середньої освіти. З цих питань інформувала начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Леся Білозерова. Вона дала вичерпні відповіді на питання, що виникли в процесі обговорення.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Засідання комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту відбулось за головування Руслана Танасюка. З даних питань інформувала Аліна Кобзар , головний спеціаліст відділу  юридичного забезпечення та комунальної власності. На засіданні також заслухали інформації  Лесі Білозерової щодо трансформації закладів загальної та середньої освіти,  і Тамари Грицай, начальника відділу містобудування та архітектури. В засіданні комісії взяв участь  Володимир Дужий , заступник міського голови. 

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь