Пошук

НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ ПОВІТРЯНИХ СИЛ ЗСУ

Дата: 08.08.2022 10:27
Кількість переглядів: 240

У переддень Дня Повітряних Сил Збройних Сил України в одній із авіаційних бригад Повітряних Сил відбулись урочистості, в яких взяли участь учасники художньої самодіяльності Липовеччини. Концертна програма, як завжди, була до деталей продумана і налаштована на підтримку бійців. Вона сподобалась військовим , відволікла їх від суворої дійсності.У репертуарі - пісні про сучасних героїв-захисників Сил оборони України і Повітряних Сил зокрема.

Концерт такого рівня у військовій частині відбувався не вперше. Але проведення подібних заходів є надзвичайно важливим для психологічного настрою бійців і патріотичного виховання молоді.

Зворушливо прозвучали пісні поетки і композиторки Зої Красуляк у її власному виконанні, солістки нашого міського будинку культури Юлії Марценюк та інших артистів.

Культармійці регулярно виступають перед нашими героями в різних містах, у різних гарнізонах України, у військових шпиталях, на центральних площах, майданах просто неба . Такий їх мистецький фронт, і радіють, що причетні до добрих справ, висловлюючи таким чином шану і вдячність українським захисникам, які б’ють російського окупанта в небі, на морі й на суходолі. Головне - атмосфера невеличкого свята для наших захисників, розуміння, підтримка і щире бажання усіх і кожного українця перемогти російських окупантів і прогнати з нашої землі.

Представник командування вручив солістам квіти і подякував усім за чудовий виступ, що дарував приємні емоції.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь