Пошук

НАШИМ ГЕРОЯМ-СЛАВА!

Дата: 01.08.2022 16:38
Кількість переглядів: 194

В суботу, 30 липня, на стадіоні ВНТУ ім. Я. Кулика під час навчально-тренувальних зборів команди «Факел» Липовець відбулась контрольна гра із командою «Універ-Динамо» Харків. Це наш спаринг-суперник, титулований та амбітний український аматорський футбольний клуб із Харкова. Виступав у Чемпіонаті та Кубку Харківської області, Чемпіонаті м. Харкова. Окрім обласних змагань, клуб тричі брав участь у Кубку України серед аматорів, дійшовши в сезоні 2018/19 до 1/8 фіналу, в сезоні 2019/20 — до чвертьфіналу цього турніру, а в сезоні 2020/21, завершивши участь у змаганні на стадії 1/16 фіналу. Цьогоріч команда планує брати участь у чемпіонаті м. Вінниця з футболу.

Обидві команди зіграли обережно перший тайм, який закінчився без голів. У другому таймі футболісти «Факела» виглядали гостріше і в підсумку реалізували два моменти в голи.

Приємною новиною у стані нашої команди стала зустріч із нашими захисниками Пилипенко Максимом та Головатюком Артемом, які в лавах Збройних Сил України захищають незалежність України. Максим зараз знаходиться на лікуванні, нещодавно переніс операцію на руці, попри це зміг приїхати та зіграти, навіть забити гол у ворота суперників! Обидва нападники зіграли по тайму. Дякуючи нашим військовим-захисникам ми маємо змогу грати у футбол.Фото без описуФото без опису СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь