Пошук

ЗАХІД ДЛЯ ДІТЕЙ У ТАБОРІ

Дата: 27.07.2022 16:25
Кількість переглядів: 228

В церкві Євангелістів Християн Баптистів пройшов щонедільний дитячий денний табір, який відвідало близько 130 дітей. Команда лідерів продумала і підготувала чудову програму для них у вигляді різних активних ігор на вулиці, цікавих конкурсів та змагань, чудових пісень та Біблійних уроків.

Утворені дитячі команди презентували усім глядачам свій девіз та пісню.

Далі пресвітер Олесандр Левчук прочитав загальну молитву, подякував Богу за сьогоднішній день, за захід

Міський голова Віктор Бичков привітав діток і дорослих. Побажав усім якнайшвидшої перемоги і єдності нашій громаді, і висловив сподівання. що після перемоги ці заходи будуть масовішими і вдалішими на фоні загального гарного переможного настрою.

Депутат міської ради Віра Козак висловила радість тим, що школа знову ожила.

З кожним разом сюди приходить все більше дітей. Тут вони знаходять спілкування, за яким надзвичайно засумували протягом цього важкого року. Бог дарував прекрасну погоду і беріг дітей протягом табору. На завершення зустрічі всі помолилися Богу за Україну, за її майбутнє, за батьків.

Кожен учасник отримав подарунковий рюкзачок із іграшками та пакунок з поп-корном. Батути , гойдалки, різні розваги, підготовлені молодіжними лідерами, все це дало діткам позитивний заряд енергії та приємні емоції.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь