Пошук

Про організацію та проведення загальнонаціонального флешмобу

Дата: 21.07.2022 09:47
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

Вих. №76 від 18.07.2022 р.

Голові громади

 

Про організацію та проведення загальнонаціонального флешмобу

 

Інформуємо Вас, що Асоціація міст України запускає Всеукраїнський флешмоб, щоб привернути увагу Уряду та громадськості до проблеми надання можливості органам місцевого самоврядування легко й ефективно надавати допомогу Збройним Силам України. Адже наразі придбати необхідні захисникам товари оборонного призначення, а також спецтранспорт, можливо лише в іноземних постачальників, які, враховуючи воєнний стан та відповідні ризики, погоджуються поставляти товар тільки на умовах стовідсоткової передоплати.

Однак чинна нормативно-правова база не дозволяє органам місцевого самоврядування здійснювати передоплату. В результаті громади не можуть купувати необхідні для військових речі, платять дорожче чи змушені купувати не найкраще, очікують місяцями необхідне терміново.

Виходячи з цього просимо Вас записати коротке відео (можливо під час передачі допомоги), на якому голова (заступник, посадовець ОМС) повідомляє, як громада допомагає захисникам і звертається до Уряду щодо необхідності спрощення закупівельних процедур.

 

Для прикладу: Ми - (назва громади) допомагаємо (годуємо, забезпечуємо, одягаємо, базуємо тощо) Збройним Силам України (не називати точних назв частин).

Шановний пане Прем'єр-міністр (Денисе Анатолійовичу), допоможіть нам допомагати ЗСУ! Вже чотири місяці Асоціація міст України намагається змінити цю ситуацію та спростити умови оплати органами місцевого самоврядування за товари для Збройних Сил України. Міністерство оборони України вносило проект відповідної постанови, але Кабмін повернув цей проект без винесення на розгляд Уряду.

 

Прийміть запропоновану АМУ постанову! Спростіть порядок закупівель! Дозвольте допомагати вiйську більше, швидше, якісніше!

 

Відео можна розмістити на особистій сторінці, сторінці ОМС в мережі Фейсбук чи надіслати до виконавчої дирекції Вінницького РВ АМУ для подальшого поширення через сторінку Регіонального відділення.

 

Рекомендованi хештеги:

#Кабмін

#Денис Шмигаль

#ДопоможидопомагатиЗСУ

#helphelp3CY

#AMУ #AUC


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь