Пошук

ІДЕЇ З ОРГАНІЗАЦІЇ ЛІТНІХ КЛУБІВ ДЛЯ ДІТЕЙ

Дата: 20.07.2022 14:13
Кількість переглядів: 351

Фото без описуЯк у громаді організувати цікаве та енергійне дозвілля для дітей? Спеціальний порадник підготувала команда проєкту #DECIDE. Хутчіш зберігайте його собі та поділіться з колегами ?

Такий порадник розробили експерти в межах кампанії DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні» ?? Головна ідея ініціативи – активне і змістовне дозвілля з фокусом на демократію та права людини, психологічна підтримка та широкі можливості для розвитку дітей. У 30 територіальних громадах, що пройшли відбір, вже готуються до активностей за порадником – там організують літні клуби і, що важливо, з фокусом на інтеграцію дітей з числа ВПО.

Водночас, як і обіцяли, команда проєкту DECIDE викладає порадник у вільний доступ. Це означає, що кожна громада, яка планує організувати незабутні літні канікули для місцевих дітей, може скористатися ідеями. Насамперед порадник буде в нагоді організаторам літнього відпочинку дітей при закладах освіти ?

Охоче рекомендуємо порадник, адже:

? по-перше, у ньому є зручні інструменти для планування та організації літніх клубів – зокрема 2-тижневий інтерактивний календар із тематичними днями;

? по-друге, тут ви знайдете практичні матеріали щодо психологічної підтримки, безпеки і рухової активності, враховуючи ситуацію в Україні;

? по-третє, експерти підготували рекомендації щодо того, які установи та організації зможуть допомогти в організації й проведенні заходів з безпеки для дітей.

І це ще не все! Так-так, у пораднику також можна знайти сценарій – Конструктор для організації літніх активностей з демократії та прав людини, що містить 10 навчальних активностей. Його особливістю є універсальність, тож педагоги легко зможуть адаптувати активності для будь-якої вікової категорії дітей. А ще на дітей чекають розроблені DECIDE квести «Ми вдома – в Україні» ?

? Колеги, порадник можна завантажити за посиланням: bit.ly/3uGUnMw

Проєкт DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в УкраїніФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь