Пошук

ВИКОНКОМ ПРИЙНЯВ РІШЕННЯ

Дата: 20.07.2022 13:52
Кількість переглядів: 364

Фото без описуНа засіданні виконавчого комітету, яке провів міський голова ВІктор Бичков, розглянули ряд важливих з життєдіяльності та розвитку громади питань.

Про дотримання виконавської дисципліни щодо реалізації завдань, визначених нормативно- правовими актами Президента України, КМУ, розпорядчими документами обласної державної адміністрації та власними контрольними документами щодо розгляду скарг, депутатських звернень, інформаційних запитів інформувала керуюча справами виконкому Ольга Русецька. Вона звернула увагу на виконавську дисципліну працівників структурних підрозділів міської ради , старост та посадових осіб у старостатах. У 1 півріччі 2022 року відділом документообігу зареєстровано 3127 документів , їх відповідно опрацьовано і після узагальнення надіслано інформації про виконання. Протягом цього часу надійшло 72 письмових звернення , 27 адвокатських запитів, 32 запити на публічну інформацію та 3 депутатські звернення.

Державними реєстраторами у звітному періоді надано послуги із здійснення реєстраційних дій.У звітному періоді проведено перевірку дотримання чинного законодавства із ведення документообігу у відділах міської ради та комунальних підприємствах. Певну роботу із видачі довідок проведено старостами в округах, окрім того у Росошанському та Скитківському старостинських округах було організовано реєстрацію та видачу довідок ВПО. Стан виконавської дисципліни визнано задовільним.

На засіданні виконкому внесено зміни до бюджету Липовецької територіальної громади на 2022 рік. Інформувала з даного питання Галина Поєдинок , начальник фінансового управління. Збільшено видаткову частину загального фонду бюджету на суму 143 500 грн.для забезпечення приєднання до електричної мережі системи розподілу точки резервної артсвердловини в м. Липовець по вул. Квітуча -50000грн.,

для забезпечення приєднання до електричної мережі системи розподілу трьох точок в с. Щаслива, с.Росоша, м.Липовець по вул. Героїв Майдану-93 500 грн.

Схвалено звіт про виконання фінансового плану КНП "Липовецька міська лікарня", про що інформував Олександр Дмитрук, головний лікар.

На засіданні внесено зміни до Програми соціального захисту та охорони здоров"я міської ради, пов"язані із підтримкою ВПО, зокрема, до розділу "Продукти харчування" - в сумі 500000 грн.

З метою захисту прав дітей, розглянуто питання взяття на квартирний облік, надання статусу дитині позбавленої батьківського піклування, надано згоду на розподіл спадкового майна, на призначення піклувальника .

Виконком дав дозвіл на зрізання зелених насаджень, перенесення рекламних засобів, вніс зміни до складу комісій, затвердив акт земельної комісії, форму заяви, що подається до ЦНАП.

Виконком погодив місця розташування та встановлення паркувальних бар"єрів по вул. Василя Липківського.

Також, розглянув питання щодо надання матеріальних допомог, в т.ч. надав допомоги на суму 39 тис. грн. 21 особі, а також на поховання осіб, які на день смерті ніде не працювали.

По завершенні розгляду питань порядку денного, міський голова зосередив увагу на наступних питаннях:

-організації справляння податку за землю,

-залученні переселених осіб до суспільно-корисної праці,

-благоустрою територій та ліквідації стихійних сміттєзвалищ,

-виявлення осіб, які мають відповідну освіту, для заповнення вакансій землевпорядника;

Голова подякував старостам, які взяли участь у благоустрої зупинок та прилеглих територій.

На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять та у приміщенні

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь