Пошук

ПРОВЕЛИ РОБОТУ В СТОВ "ПОДІЛЛЯ"

Дата: 20.07.2022 13:05
Кількість переглядів: 238

Просвітницький захід для сільгоспвиробників СТОВ "Поділля" провели працівники 21 Липовецької ДПРЧ м. Липовець.

Начальник ПЧ Василь Цюпа акцентував увагу механізаторів на поводженні з вибухонебезпечними предметами, що у воєнний період є головним, адже ворог застосовує різні засоби у цій кровопролитній війні. Наочним прикладом є останнє влучення ракети у центр міста ВІнниця.

Ще раз нагадав усім про дотримання правил протипожежної безпеки, що зараз не менш актуально, бо пора жнив особливий пожежонебезпечний період.

Він зазначив, що загрозливу ситуацію створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у не справному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність.

Найменша необережність у поводженні з вогнем поблизу хлібних масивів, кинутий недопалок, іскри від техніки, випалювання стерні можуть стати причиною пожежі, що призведе до втрат збіжжя.

Вся техніка, агрегати та автомобілі повинні мати відрегульовані системи живлення, змащення, охолодження, запалювання, а також бути оснащені справними вогнегасниками, забезпечені первинними засобами пожежогасіння (комбайни і трактори - двома вогнегасниками, двома штиковими лопатами, двома мітлами).

Василь Цюпа окремо зупинився на правилах поводження на воді.

У заході взяв участь керівник сільгосппідприємства Василь Кучер, який подякував фахівцям за проведену роботу і налаштував сільгоспвиробників на продуктивну працю в полі.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь