Пошук

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗУСТРІВСЯ З ПІДПРИЄМЦЯМИ ЛИПОВЕЧЧИНИ

Дата: 19.07.2022 14:12
Кількість переглядів: 207

Відбулась зустріч міського голови Віктора Бичкова із підприємцями Липовеччини.

Мета зустрічі - координація зусиль влади і бізнесу задля розвитку громади. На зустрічі піднято питання благоустрою, утримання в належному стані прилеглих територій, допомоги у спільному вирішенні питань громади, дотримання вимог діючого законодавства щодо сплати податку та узаконення чи оформлення бізнесу.

Міський голова подякував підприємцям за участь у загальноміських та волонтерських справах і висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Про грантові програми стосовно розвитку малого підприємництва та підтримки бізнесу, порядок надання консультацій та допомогу відділу економіки та вкладення інвестицій повідомив Юрій Станіславський, начальник відділу. 

Юрій Данільцев, начальник Липовецької ДПІ, зупинився на змінах до податкового Кодексу, особливостях подачі форми звіту про господарську діяльність та інших питаннях , що цікавили підприємців. 

Тамара Грицай-начальник відділу містобудування, архітектури і ЖКГ, інформувала про порядок узаконення та будівництва тимчасової споруди, дотримання будівельних норм, основні позиції Генерального плану міста.

Відповіді на питання підприємців дав також Петро Шевчук , головний інженер КП "Комунсервіс" . Підприємці висловили свої побажання щодо пішохідної зони в місті, роботи приринкової площі і ряд інших не менш важливих для них питань.

У заході також взяли участь Катерина Смішко-начальник земельного відділу, Сергій Святенький-начальник КП"Липовецьводоканал".

І на завершення, домовились такі зустрічі проводити регулярно.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь