Пошук

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Дата: 14.07.2022 10:22
Кількість переглядів: 235

Відбувся виїзний прийом громадян за участі начальника Вінницької районної військової адміністрації Віталія Урдзіка( голови райдержадміністрації) , його заступника – Юлії Олійник (заступника голови Вінницької районної військової адміністрації), заступників голови Вінницької районної державної адміністрації Тетяни Каменщук та Володимира Коваля.

Зустрітися з керівниками прийшли ВПО, які зарестровані і проживають на території Липовецької територіальної громади

Міський голова ВІктор Бичков представив ВПО гостей та місцевих керівників.

Перед вимушено переселеними людьми виступили з інформаціями головний лікар сімейної медицини Василь Бондар, який повідомив про умови декларування та назвав особливості надання медичних послуг цій категорії осіб, Про зайнятість населення у громаді та наявні вакансії повідомила заступник директора Центру зайнятості Тетяна Калинюк. Начальник підрозділу Пенсійного Фонду Микола Майданюк інформував з питань пенсійного забезпечення та нюансів щодо порядку оформлення пенсій ВПО.

Керівники організували індивідуальні консультації для переселенців з питань, що їх цікавили.

Під час прийому Віталій Урдзік та Юлія Олійник зустрілися із сім"єю Калініченко, дітей під опікою. Поспілкувалися з ними , щоб краще знати їх проблеми, потреби й запити.

Під час зустрічі з керівництвом Вінницького району сім’ям внутрішньо переміщених осіб, які потребують систематичної уваги і допомоги , вчергове передано продуктові набори від Вінницької обласної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь