Пошук

СПОДІВАННЯ І РЕАЛЬНІСТЬ

Дата: 13.07.2022 07:47
Кількість переглядів: 216

Фото без описуЧимало людей в очікуванні від міської ради першочергового вирішення питань благоустрою громади. На жаль, в умовах воєнного стану міська рада не може фінансувати жодних заходів у цьому напрямку.

Разом з тим, намагаємось об"єднати ініціативу небайдужих у громаді людей на вирішення тих чи інших питань. Зокрема, з легкої руки старости Попівської сільської громади Катерини Адамович, яка з працівниками ФАПу, дитсадка і дітьми розписала автобусну зупинку в с. Попівка, підтримали ініціативу у Війтівцях , а згодом, решта очільників сільських громад.

Вдалось впорядкувати на міському стадіоні дренажну систему, благоустроїти прилеглі території до п"ятиповерхівок по вулицях Героїв Майдану та Столярського. Протягом зими і весни, за участі внутрішньо переселених осіб, розчистили лісосмуги та вулиці міста від аварійних дерев, порослі. За спонсорські кошти придбали гілкоріза і розпочали заготівлю палива для закладів соціальної сфери на наступний опалювальний сезон.

Але, найбільш об"ємним і вартісним проєктом стало будівництво підпірної стіни, довжиною 110 м., по вул. Замкова. Розширення дороги, попередження зсувів, зрізання кленчуків і порослі зменшили в цьому місці небезпеку аварійності .Ініціювала проект власниця ТОВ "Млинпром" Надія Манзенко. Вона проплатила придбання матеріалів і виконання робіт. Технікою регулярно забезпечували керівники підприємств ПрАТ "Зернопродукт МХП" Сергій Ткачук, "ТАС- АГРО-Липовець" Володимир Новохацький, "Липовецьрайавтодор" Петро Кицюк, ПСП Агрофірма "Нападівська" Сергій Петренко, 

ТОВ СОП "Щаслива" Віталій Науменко, СВК «Світоч» Іван Майданюк, ТОВ "Берестівка" Олександр Рибаченко .

ПП Іван Ямпільський виділив дошку на обриштовку , липовецькі будівельники за участі працівників КП "Комунсервіс" звели стіну. Щира вдячність за розуміння всім , хто долучився до справи.

Попереду ще естетичне оформлення стіни, висадження квітів, але сьогодні - це яскравий приклад , що спільними зусиллями , а не суцільною критикою, і у період війни можна досягти результату.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь