Пошук

СПОДІВАННЯ І РЕАЛЬНІСТЬ

Дата: 13.07.2022 07:47
Кількість переглядів: 236

Фото без описуЧимало людей в очікуванні від міської ради першочергового вирішення питань благоустрою громади. На жаль, в умовах воєнного стану міська рада не може фінансувати жодних заходів у цьому напрямку.

Разом з тим, намагаємось об"єднати ініціативу небайдужих у громаді людей на вирішення тих чи інших питань. Зокрема, з легкої руки старости Попівської сільської громади Катерини Адамович, яка з працівниками ФАПу, дитсадка і дітьми розписала автобусну зупинку в с. Попівка, підтримали ініціативу у Війтівцях , а згодом, решта очільників сільських громад.

Вдалось впорядкувати на міському стадіоні дренажну систему, благоустроїти прилеглі території до п"ятиповерхівок по вулицях Героїв Майдану та Столярського. Протягом зими і весни, за участі внутрішньо переселених осіб, розчистили лісосмуги та вулиці міста від аварійних дерев, порослі. За спонсорські кошти придбали гілкоріза і розпочали заготівлю палива для закладів соціальної сфери на наступний опалювальний сезон.

Але, найбільш об"ємним і вартісним проєктом стало будівництво підпірної стіни, довжиною 110 м., по вул. Замкова. Розширення дороги, попередження зсувів, зрізання кленчуків і порослі зменшили в цьому місці небезпеку аварійності .Ініціювала проект власниця ТОВ "Млинпром" Надія Манзенко. Вона проплатила придбання матеріалів і виконання робіт. Технікою регулярно забезпечували керівники підприємств ПрАТ "Зернопродукт МХП" Сергій Ткачук, "ТАС- АГРО-Липовець" Володимир Новохацький, "Липовецьрайавтодор" Петро Кицюк, ПСП Агрофірма "Нападівська" Сергій Петренко, 

ТОВ СОП "Щаслива" Віталій Науменко, СВК «Світоч» Іван Майданюк, ТОВ "Берестівка" Олександр Рибаченко .

ПП Іван Ямпільський виділив дошку на обриштовку , липовецькі будівельники за участі працівників КП "Комунсервіс" звели стіну. Щира вдячність за розуміння всім , хто долучився до справи.

Попереду ще естетичне оформлення стіни, висадження квітів, але сьогодні - це яскравий приклад , що спільними зусиллями , а не суцільною критикою, і у період війни можна досягти результату.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь