Пошук

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВСІХ

Дата: 12.07.2022 14:40
Кількість переглядів: 220

Керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності, що здійснюють свою діяльність на  території Липовецької територіальної громади

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису12 липня 2022 року №02-41/233

 

 

 

Триває п’ятий місяць повномасштабної війни росії проти України і весь цей час ми маємо справу із грубим порушенням усіх норм міжнародного права. Об’єкти критичної інфраструктури, заклади освіти та охорони здоров’я, місця із масовим перебуванням людей і житлові будинки є ціллю для держави-терориста, про що свідчить не втішна статистика. ДСНС робить усе можливе, аби вкотре нагадати, що правила безпеки написані кров’ю, а нехтування цими правилами може мати незворотні наслідки. Як приклад – влучання 27 червня російської ракети у торговельний центр в м. Кременчук, що  призвело до людських жертв. На даний час, досліджується питання халатного ставлення до виконання своїх службових обов’язків керівництва даного закладу, котре не припинило роботу центру на час сигналу тривоги.

Тому враховуючи вищевказане та на виконання протоколу відеоселекторної наради ДСНС України від 28.06.2022 року (лист ДСНС від 29.06.2022 року № 26-2870/263-2), керуючись Конституцією України та Кодексом цивільного захисту України, Липовецька міська рада рекомендує Вам приймати додаткові засоби особистої безпеки для людей, зокрема необхідності тимчасового призупинення роботи суб’єктів господарювання під час сигналу «Повітряна тривога» та направлення працівників та відвідувачів до безпечних місць.

Міський голова                                                                        Віктор БИЧКОВ

Вик. Михайленко В.М.

моб. тел. 068-041-45-32


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь