Пошук

ГОТУЮТЬ УКРИТТЯ ДО НОВОГО ОСВІТНЬОГО РОКУ

Дата: 08.07.2022 15:05
Кількість переглядів: 270

Гарно потрудився колектив однієї із шкіл міста над обладнанням укриття, що відповідно до проєкту, має вмістити понад 500 чоловік.

Приміщення вже сьогодні готове прийняти діток із дитячої дошкільної установи . Для них облаштовано окремий куточок  із м"якими крісельцями, столиками для малювання, м"якими іграшками . В наявності пледи, одержані в міському гуманітарному штабі, щоб діти не переохолодились. Приміщення сухе, щойно вибілене, підлога встелена ковриками.

Друге крило підвального приміщення теж вибілене, підлога вистелена деревом. Відповідно до вимог обладнано витяжки, є аварійний вихід .

В приміщенні школи проходить ремонт. Запах свіжої фарби поширився на класні кімнати, коридори і нагадує дитинство. В кожному мазку пензля відчувається творчий підхід. У молодших класах початкової школи панує аура казковості. Тут навіть підлога пофарбована в інші кольори, і стіни з особливими малюнками. Дітям буде затишно і казково. Залишилось довершити останні штрихи і приміщення буде готове до прийому учнів.

Територія школи теж особлива, дивує різнобарв"ям куточків для відпочинку учнів.

Молодці! Вражає!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь