Пошук

З ДНЕМ РОДИНИ, ДОРОГА ГРОМАДО!

Дата: 08.07.2022 09:15
Кількість переглядів: 222

День родини в Україні відносно молоде свято і відзначаєтся з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 "Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят" був підписаний 30 грудня 2011 року. Святкування цього дня має щорічний характер і встановлено на 8 липня.

Відповідно до Конституції України, сім’я належить до однієї з найвищих державних цінностей.

Народились ми і живемо на такій чудовій, багатій мальовничій землі - в нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші

батьки -тут корінь роду українського! Родина – це не тільки рідні, родичі. Це і клас, і школа, і громада, і весь український народ. Родина до родини – народ.

Це те підґрунтя, на якому будується будь-яке цивілізоване суспільство. Саме родина є тією міцною цеглинкою, з котрої розпочинається держава, її добробут, економічний і культурний розвиток.

І щоб нашому українському роду не було переводу, потрібно докласти чимало зусиль, берегти його, шанувати.

Особливо сьогодні, коли ворог намагається знищити все українське - і рід наш, і коріння.

Зичу вашим родинам перемоги добра над злом, любові над ненавистю, миру, злагоди, достатку, будьте завжди здоровими й щасливими. Нехай Ваші родини завжди будуть для вас міцною фортецею, захистом від негараздів і розрадою в неприємностях. Нехай ваше сімейне вогнище завжди горить і дарує тепло. Любіть і підтримуйте один одного — цим ви обов’язково зробите світ трішечки кращим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь