Пошук

НА СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 06.07.2022 15:26
Кількість переглядів: 387

У 37 сесійному засіданні Липовецької міської ради 8 скликання взяли участь 23 депутати. Відкрив сесію міський голова Віктор Бичков. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять десятків тисяч борців, які  полягли в боях за свободу і незалежність України.

 

Депутати обрали секретаріат у складі Михайла Магденка, Олександра Ковбасюка, Віктора Дорошенка.

 

Напередодні детально обговорили всі питання, що були внесені до порядку денного, тому чітко і злагоджено проходило голосування за проєкти рішень із цих питань. Підтримали проєкт щодо внесення змін до рішення 24 сесії міської ради 8 скликання від 18 листопада 2021 року № 566 «Про затвердження Програми «Питна вода Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки» (зі змінами), а також

         

Про внесення змін до рішення 24 сесії міської ради 8 скликання від 18 листопада 2021 року № 559 «Про затвердження Програми соціального захисту населення Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки» (зі змінами).

         

надали згоду на безоплатне прийняття технічного оснащення у комунальну власність Липовецької територіальної громади

         

Проголосували передачу майна з балансу КП «Комунсервіс» Липовецької міської ради на баланс та в господарське відання КП «Липовецьводоканал», закриття паспортизованих місць видалення відходів на території Липовецької територіальної громади.

         

З питання про припинення діяльності Трощанського закладу дошкільної освіти Липовецької міської ради шляхом ліквідації. Інформувала з цього питання Леся БІЛОЗЕРОВА   – начальник управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради. Воно вивчалось депутатами із виїздом на місце.                                           Підтримали запропонований проєкт рішення.

Внесли зміни до рішення 36 сесії 8 скликання від 23 червня 2022 року № 931 «Про передачу майна з комунальної у державну власність»,      

затвердили проєкт землеустрою та надання в постійне користування земельної ділянки СТРУТИНСЬКІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ І-ІІ СТ. ЛИПОВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

Вирішили  ряд  інших земельних питань.

Обранці внесли зміни також і до рішення 1 сесії міської ради 8 скликання від 20 листопада 2020 року № 9 «Про постійні комісії міської ради» (зі змінами), дали дозвіл на списання транспортних засобів, про що інформувала Світлана Мельник, в.о. директора Липовецького КоЗо ім. Василя Липківського.






« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь