Пошук

НА СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 06.07.2022 15:26
Кількість переглядів: 404

У 37 сесійному засіданні Липовецької міської ради 8 скликання взяли участь 23 депутати. Відкрив сесію міський голова Віктор Бичков. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять десятків тисяч борців, які  полягли в боях за свободу і незалежність України.

 

Депутати обрали секретаріат у складі Михайла Магденка, Олександра Ковбасюка, Віктора Дорошенка.

 

Напередодні детально обговорили всі питання, що були внесені до порядку денного, тому чітко і злагоджено проходило голосування за проєкти рішень із цих питань. Підтримали проєкт щодо внесення змін до рішення 24 сесії міської ради 8 скликання від 18 листопада 2021 року № 566 «Про затвердження Програми «Питна вода Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки» (зі змінами), а також

         

Про внесення змін до рішення 24 сесії міської ради 8 скликання від 18 листопада 2021 року № 559 «Про затвердження Програми соціального захисту населення Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки» (зі змінами).

         

надали згоду на безоплатне прийняття технічного оснащення у комунальну власність Липовецької територіальної громади

         

Проголосували передачу майна з балансу КП «Комунсервіс» Липовецької міської ради на баланс та в господарське відання КП «Липовецьводоканал», закриття паспортизованих місць видалення відходів на території Липовецької територіальної громади.

         

З питання про припинення діяльності Трощанського закладу дошкільної освіти Липовецької міської ради шляхом ліквідації. Інформувала з цього питання Леся БІЛОЗЕРОВА   – начальник управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради. Воно вивчалось депутатами із виїздом на місце.                                           Підтримали запропонований проєкт рішення.

Внесли зміни до рішення 36 сесії 8 скликання від 23 червня 2022 року № 931 «Про передачу майна з комунальної у державну власність»,      

затвердили проєкт землеустрою та надання в постійне користування земельної ділянки СТРУТИНСЬКІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ І-ІІ СТ. ЛИПОВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

Вирішили  ряд  інших земельних питань.

Обранці внесли зміни також і до рішення 1 сесії міської ради 8 скликання від 20 листопада 2020 року № 9 «Про постійні комісії міської ради» (зі змінами), дали дозвіл на списання транспортних засобів, про що інформувала Світлана Мельник, в.о. директора Липовецького КоЗо ім. Василя Липківського.


Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь