Пошук

ВИЗНАЧИЛИСЯ ІЗ ЗАВДАННЯМИ

Дата: 04.07.2022 17:10
Кількість переглядів: 235

Відбулася щотижнева оперативна нарада за участі заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, секретаря міської ради, керуючого справами виконавчого комітету, начальників управлінь та відділів міської ради, керівників комунальних підприємств , яку провів міський голова.

Про роботу комунальних підприємств "Комунсервіс" та "Липовецьводоканал" інформували директори Сергій Фальківський та Сергій Святенький. Вони зупинились на першочергових питаннях, зокрема, ліквідації сміттєзвалищ, планової розчистки дерев, завершення робіт по підпірній стіні, взятті на баланс водопровідних мереж, збільшення дебету води.

У медицині розпочалася пора ремонтів , підготовки до осінньо-зимового періоду, повірка систем опалення.

Обговорили питання підготовки закладів освіти до початку 2022/23 навчального року та створення безпечних умов перебування дітей, учнів і працівників у них, з урахуванням особливостей освітнього процесу у воєнний період. Проходить щоденний моніторинг по впорядкуванню сховищ у навчальних закладах.Міський голова наголосив, що наразі головне завдання – створити максимально безпечні умови для всіх учасників освітнього процесу.

Продовжується робота з ВПО, розроблено алгоритм видачі продуктових наборів. Зареєстровано 10 ВПО з Донецької та Луганської області. Необхідна Програма по соціальному захисту ВПО.

Залучено до підтримки ВПО гуманітарну допомогу Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста.

Віктор Бичков акцентував увагу присутніх на підготовці проєктів рішень на сесію міської ради та чергове засідання виконавчого комітету.

За підсумками наради головою прийнято відповідні розпорядження та визначено напрямки роботи на наступний тиждень.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь