Пошук

СЬОГОДНІ ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 04.07.2022 09:28
Кількість переглядів: 204

Сьогодні День Національної поліції України

Згідно з Указом Президента України № 97/2018 від 4 квітня 2018 року "Про внесення змін до Указу Президента України від 9 грудня 2015 року № 693", тепер День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня.

З цього приводу у Відділі поліції №4 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області відбулися урочисті збори.

Привітав колег з професійним святом начальник ВП №4 , полковник поліції Павло Дармограй., який зазначив, що

Україна - держава, в якій повага до думки та запитів суспільства, є одними з фундаментальних пріоритетів. На нову Національну поліцію в значній мірі покладені надії, що у виконанні своїх обов’язків вона буде стійка в нетерпимості до процесів корупції, прозора і проста, справедлива, ефективна і відкрита для українського суспільства.

Щиру вдячність поліцейським за належну організацію охорони правопорядку , особливо у воєнний період, спільні патрулювання із ротою охорони ,злагоджені дії із іншими правоохоронними органами висловив міський голова Віктор Бичков.

-Бажаю, щоб ваша робота приносила справді чудові результати. Щоб усі досягнення та нововведення приймалися та враховувалися у безперервному кар'єрному зростанні. Щоб хоробрість, чесність і чуйність звеличували вас в очах липівчан і викликали довіру! Відповідно до подання керівництва, вручив грамоти міської ради кращим поліцейським відділу.

Сьогодні працівників поліції вітали прокурор Немирівської окружної прокуратури, радник юстиції Михайло Міхаілідіс, Турбівський селищний голова Ігор Соць, військом Віктор Чуба. СЕлищний голова вручив поліцейським грамоти селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

+Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь