Пошук

ЗДРАСТУЙ, ЛІТЕЧКО!

Дата: 30.06.2022 15:06
Кількість переглядів: 264

Дитячо-юнацький центр Липовецької міської ради це комунальний позашкільний заклад освіти з великим спектром направлень діяльності, професійним злагодженим педагогічним колективом.

В гуртках займається понад 330 вихованців . В цьому році до діток долучилися їх ровесники, які приїхали в громаду разом з батьками, втікаючи від жахіть війни. І діти, і педагоги тепло прийняли дітей.

З початку літніх канікул педагоги подбали про цікавий план роботи з дітьми і , як люди творчі, щодень вносять у нього лише приємні корективи.

Робота з дітлахами в Центрі здійснюється відповідно до індивідуальних можливостей та з урахуванням їх вікових особливостей в гуртках і колективах початкового, основного та вищого рівнів.

Цікаві заходи допомагають дітям забути про війну. Сьогодні веселий захід пройшов у міському велопарку. Ігри, веселощі, імпровізована казка та невеликий пікнік. Дітвора малювала, танцювала, майструвала, гуртом грали у рухливі ігри та проводили квести.

Гарного та мирного літа, дітки! Подякуймо нашим захисниками, які роблять усе , аби ворог не дійшов сюди , не топтав своїми берцями нашу землю і зелену травичку. Слава Збройним Силам України!Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь