Пошук

ПРОВЕЛИ СЕМІНАР ІЗ МЕХАНІЗАТОРАМИ

Дата: 29.06.2022 09:24
Кількість переглядів: 201

Організували просвітницький захід

Незабаром жнива. Збереження врожаю від пожеж – завдання не лише хліборобів і працівників ДСНС, а й усіх громадян. Загальновідомо, що в цей напружений час найменша необережність з вогнем у хлібних масивах - кинутий недопалок, іскри від сільгоспмашин, спалювання сухої рослинності поруч із зерновими посівами - можуть призвести до пожежі, перетворюючи золоте зерно на чорний попіл.

У зв"язку із цим, 29 червня, рятувальники 21 ДПРЧ м.Липовець зустрілися із механізаторами ПрАТ "Зернопродукт МХП".

Вадим Танасієнко, заступник начальник відділу забезпечення заходів пожежно-профілактичної роботи у Вінницькому районі, роз"яснив працівникам підрозділу, якими мають бути їх дії на випадок пожежі чи іншої надзвичайної ситуації. Зокрема, навчив як користуватися підручними засобами пожежогасіння.

На питаннях основних правил поводження із вибухонебезпечними предметами та наданні рекомендацій щодо дій населення за сигналами оповіщення зупинився Василь Цюпа начальник 21 ДПРЧ м. Липовець 2 ДПРЗ Головного управління ДСНС.

Фахівці ДСНС намагаються максимально навчити працівників подібних об’єктів , які проводять  польові роботи, як діяти в екстрених ситуаціях, адже в момент ймовірної небезпеки це дозволить їм зберегти життя .

По проведенні заходу передали листівки із відповідною інформацією іженеру з техніки безпеки Юрію Бондару.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описупольові роботи, як діяти в екстрених ситуаціях, адже в момент ймовірної небезпеки це дозволить їм зберегти життя .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь