Пошук

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ, ЗЕМЛЯКИ!

Дата: 28.06.2022 08:07
Кількість переглядів: 157

Дорогі липівчани та гості нашої громади, прийміть щирі вітання з нагоди річниці Конституції України. Основний закон нашого життя увібрав у себе віковий законотворчий досвід українців і волю нашого народу самостійно творити свою долю, впорядковувати державне життя, реалізовувати невичерпний потенціал нашої Нації.

Конституція України – це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі. Конституцією України утверджені головні цінності нашого народу – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканість та безпека і, будуючи майбутнє нашої Батьківщини, ми маємо пам’ятати про це.

Україна розпочинається з кожного з нас. Нехай же у кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі. Нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де пануватимуть гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни. Вірю, що ми неодмінно переможемо, бо правда за нами! На нашу сильну європейську державу чекає успіх! Шануймо ідеї та принципи, за якими живе Україна та захищаймо їх разом!

Бажаю всім нам ПЕРЕМОГИ, взаєморозуміння, добробуту, благополуччя, спокою та миру. Нехай принципи Конституції стануть реаліями нашого життя. З Днем Конституції!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь