Пошук

ВИПУСКНИЙ У КОЗО "ЛИПОВЕЦЬКА ЗОШ №1"

Дата: 27.06.2022 09:57
Кількість переглядів: 232

У кожній школі склалися свої традиції щодо організації та проведення випускного-прощання дітей зі школою, У КОЗО "Липовецька ЗОШ №1" це свято було особливим.

Багато гарних слів сказано першою вчителькою, класним керівником , але особливим подарунком стало відеозвернення директора.

 

Директор школи Василь Авраменко, який захищає Україну у війні з росією, не зміг приїхати у цей день аби вручити випускникам атестати про середню освіту, сказати напутнє слово, потиснути правицю.В цей день найстарші учні школи №1 були зворушені і приємно здивовані відеороликом, який записав директор і привітав їх зі святом прощання з дитинством.

Він зазначив, що дуже хотів би бути поруч у мить отримання документа про освіту. Попереду прекрасне, чудове різноманітне доросле життя,

-Бажаю вам підкорити якнайбільше вершин у житті, рухатися вперед, цінувати, оберігати нашу неньку-Україну! На жаль, у 9 класі ваш випускний зіпсував коронавірус, а цього разу його зіпсували орки, які напали на Україну. Пам"ятайте, частинка серця кожного з вас залишиться з нами . Ми завжди раді зустрічі з вами, двері нашої школи завжди для вас відкриті! В добру путь, дорогі діти!

 

Назавжди запам"ятають дівчатка вальс, який танцювали із своїми батьками, а хлопчики , можливо, вперше, запросили до танцю маму. Все було по-сімейному затишно і красиво.

У непростий час доводиться дітям вирушати у доросле життя.

Нехай збуваються усі мрії, мирного, щасливого і світлого майбутнього вам, діти!Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь