Пошук

БЛАГОСЛОВИЛИ В ДОРОГУ...

Дата: 27.06.2022 07:51
Кількість переглядів: 198

Скромно і тепло пройшов випускний у стінах Липовецької ЗОШ №3 . Школа цьогоріч проводжала у доросле життя найкращих та найрідніших дев'ять своїх випускників, троє із яких отримали золоті медалі. Випускний вечір традиційно розпочався із святкового індивідуального виходу кожного випускника, якого оплесками зустрічали рідні, вчителі та гості.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання всіх героїв, які боронили незалежність нашої Батьківщини і віддали за неї своє життя. Випускників привітав із завершенням важливого життєвого етапу директор школи Шпіхернюк Андрійович та вручив їм "квитки" у щасливе майбутнє - атестат про середню освіту. Діти висловили щирі слова подяки своїй першій вчительці - Оцабері Любові Іванівні,своєму класному керівнику Тригуб Лілії Андріївні, усім наставникам. На згадку танцювали прощальний танець із своїм класним керівником.

Батьки , за традицією,посіяли дітей житом та пшеницею на щасливе доросле подальше життя і вручили запашний коровай. Діти танцювали випускний вальс зі своїми батьками. А далі, вони прощалися із своїм дитинством, залишаючи "зірки" класному керівнику. На завершення випускного, класна мама - Тригуб Лілія Андріївна простелила рушник для випускників та батьків і зі сльозами на очах провела їх по ньому у щасливе доросле життя, щоб запалювали нові зірки та долали найвищі вершини. У даному випадку - він символ щасливої дороги в самостійне життя.

У знак вдячності, діти вручили своїм учителям, наставникам, які всі ці роки вели їх країною знань, запашний український коровай . 

Наостанок напутнє слово випускникам сказав директор Андрій Шпіхернюк.

-Закінчення школи – важливий життєвий етап, з яким ми сердечно вас вітаємо, дорогі наші випускники! Нехай шлях вашого життя буде щасливим і яскравим, без перешкод! Бажаємо, щоб всі ваші плани та мрії обов'язково стали реальністю! Променисто посміхайтеся і пам'ятайте, що успіх і удача люблять оптимістів! В добру путь, щасливої дороги!!! Ви завжди залишитеся у наших серцях!!! Не забувайте рідної школи !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь