Пошук

36 СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ 8 СКЛИКАННЯ

Дата: 24.06.2022 17:03
Кількість переглядів: 383

Голова міської ради провів 36 сесію міської ради 8 скликання, в якій взяли участь 20 депутатів міської ради. Після виконання Гімну України, хвилиною мовчання всі вшанували пам"ять полеглих за Україну захисників.

Депутати обрали секретаріат у складі Наталії Соловйової, Олександра Мельничука і Володимира Шевчука, який приступив до роботи

Перед розглядом питань порядку денного голова запропонував перенести на наступну сесію питання №6 "Про припинення діяльності Трощанського закладу дошкільної освіти Липовецької міської ради шляхом ліквідації", пропозиція була підтримана.

Далі обранці одностайно підтримали запропонований проєкт рішення "Про затвердження Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів та об'єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій на території Липовецької територіальної громади на 2022-2026 роки", націленої на зміцнення матеріальної бази установи.

Після спільного розгляду питань на засіданнях постійних комісій проголосували вцілому за питання щодо внесення змін до раніше прийнятих рішень. Зокрема,

-Про внесення змін до рішення 26 сесії міської ради 8 скликання від 23 грудня 2021 року № 663 «Про Програму економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2022 рік» (зі змінами).

-Про внесення змін до рішення 26 сесії міської ради 8 скликання від 23 грудня 2021 року № 660 «Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки».

-Про внесення змін до рішення 24 сесії міської ради 8 скликання від 18 листопада 2021 року № 566 «Про затвердження Програми «Питна вода Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки» (зі змінами).

-Про внесення змін до рішення 24 сесії 8 скликання від 18 листопада 2021 року № 559 «Про затвердження Програми соціального захисту населення Липовецької територіальної громади на 2022-2024 року» (зі змінами).

В ході сесії депутати затвердили звіти про роботу постійних комісій міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту , з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою,з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, з гуманітарних питань.

Підтримали проєкти рішень із передачі-приймання майна у комунальну власність.

Обранці розглянули ряд земельних питань, зокрема щодо припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання дозволу КОМУНАЛЬНОМУ ОПОРНОМУ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ «ЛИПОВЕЦЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТ. №1 ІМ. В. ЛИПКІВСЬКОГО ЛИПОВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ»та ЛИПОВЕЦЬКІЙ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКІЙ СПОРТИВНІЙ ШКОЛІ на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування.

Також надали дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, право оренди на яку може бути реалізовано на земельних торгах.

Активно обговорили проєкт рішення "Про засудження збройної агресії російської федерації проти України" і вирішили підтримати його зі зміною формулювання назви.

Загалом, розглянули 20 питань, внесених до порядку денного чергової сесіїФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь