Пошук

Звіт постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту за 2021 рік

Дата: 24.06.2022 11:42
Кількість переглядів: 426

Постійна комісія міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту затверджена рішенням 1 сесії міської ради 8 скликання від 20 листопада 2020 року № 9.

До складу постійної комісії входить 5 депутатів міської ради:

Голова постійної комісії – Юрій ЮКАЛО;

Заступник голови – Руслан ТАНАСЮК

Секретар комісії – Сергій ГУЛЬМАН (раніше – Ольга РУСЕЦЬКА)

Члени постійної комісії:

Сергій СКОЦЬКИЙ

Володимир ШЕВЧУК

Постійна комісія у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про запобігання корупції», Регламентом міської ради, Положенням про постійні комісії міської ради, іншими законодавчими та нормативно-правовими актами.

Основною формою роботи постійної комісії є її засідання. За 2021 рік відбулося 18 засідання комісії, в ході яких розглянуто 130 питань порядку денного. Практикується така форма роботи, як спільні засідання постійних комісій міської ради. Таких засідань за 2021 рік - 10.

Члени постійної комісії брали участь у підготовці питань, що входять до її компетенції, для розгляду на пленарних засіданнях міської ради. Робота постійної комісії проводилась згідно з планом роботи міської ради.

З метою найбільш ефективної діяльності комісія плідно співпрацювала з профільними комунальними підприємствами, розташованими на території громади, міською радою та її виконавчими органами.

Варто зазначити, що комісією ретельно розглядались питання, що входять до її компетенції, та усі проєкти рішень, що виносились на розгляд міської ради. За необхідності до проєктів рішень робились зауваження, доповнення, правки. Депутати працювали в тимчасових комісіях виконавчого комітету, вивчали наболілі питання своїх виборців та надавали допомогу у їх вирішенні. Впродовж звітного періоду члени постійної комісії брали участь в роботі виїзних робочих груп міської ради щодо роботи об’єктів комунальної власності територіальної громади, зокрема готовність закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, забезпеченість паливом, продуктами харчування, медикаментами, надання медичних послуг жителям громади. Вивчалось питання оптимізації навчальних закладів освіти. Проводились обстеження доріг комунальної власності, несанкціонованих сміттєзвалищ, об’єктів благоустрою, дитячих ігрових майданчиків, тощо.

Вагому частку серед питань, над вирішенням яких працює комісія, становили питання щодо прийняття до комунальної власності тих чи інших об’єктів, затвердження міських програм, заслуховування звітів керівників комунальних установ.

Усі члени постійної комісії ставляться добросовісно до виконання наданих їм повноважень, активні, опікуються проблемами жителів громади, за необхідності надають їм дієву допомогу, вчасно і кваліфіковано реагують на звернення громадян.

В цілому у звітному періоді постійна комісія працювала злагоджено, професійно, відповідально, вважаю її роботу задовільною.

 

Про виконання плану роботи постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту 8 скликання за 2021 рік

 

І квартал

Про затвердження Стратегії розвиту Липовецької територіальної громади на період 2021-2027 роки.

ІІ квартал

Звіт директора комунального підприємства «Липовецька дирекція кіновідеомережі» Липовецької міської ради про діяльність підприємства.

Про затвердження Порядку призначення та звільнення керівників комунальних установ.

ІІІ квартал

Про звіт директора Комунального некомерційного підприємства «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липовецької міської ради про діяльність підприємства.

Про звіт головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Липовецька міська лікарня» Липовецької міської ради про діяльність підприємства.

ІV квартал

Про звіт директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Липовецької міської ради.

Про звіт директора комунальної установи «Центр фінансовогосподарського обслуговування закладів та установ соціально-культурної сфери Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області».

Про звіт директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Липовецької міської ради.

 

Відвідування засідань постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту протягом 2021 року

 

Дата

проведення

Юкало Ю.А.

Танасюк Р.А.

Скоцький С.В.

Русецька О.М.

Шевчук В.В.

14.01.2021

+

+

+

-

+

20.01.2021

+

+

+

-

-

28.01.2021

+

+

+

+

+

03.02.2021

-

+

+

-

-

12.02.2021

-

+

+

+

+

24.02.2021

+

+

+

+

-

19.03.2021

+

+

+

+

+

21.04.2021

+

+

+

+

-

27.05.2021

+

+

+

+

-

15.06.2021

-

+

+

-

+

14.07.2021

+

+

+

-

-

05.08.2021

+

+

+

-

-

14.09.2021

+

-

+

-

+

29.09.2021

+

+

+

-

+

05.11.2021

+

+

+

-

-

17.11.2021

+

-

+

+

+

08.12.2021

-

-

+

+

+

21.12.2021

+

+

+

+

+

 

 

 

 

 

 

Всього засідань-18

14

15

18

9

10

 

 

План роботи

постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту на 2022 рік

1. Про звіт про виконання завдань і заходів Програми охорони навколишнього природного середовища Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки.

2. Про звіт про виконання завдань і заходів Програми «Питна вода Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки».

3. Про звіт про виконання завдань і заходів Програми утримання та розвитку інфраструктури доріг на території Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки.

4. Про звіт про виконання завдань і заходів Програми благоустрою населених пунктів Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки.

5. Про звіт про діяльність Комунального некомерційного підприємства «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липовецької міської ради.

6. Про звіт про діяльність комунального некомерційного підприємства «Липовецька міська лікарня» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області.

7. Про звіт про діяльність комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області.

8. Про звіт про роботу комунальної установи «Центр фінансово–господарського обслуговування закладів та установ соціально-культурної сфери» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області.

9. Про звіт про діяльність комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області.

10. Про звіт про діяльність комунального підприємства «Липовецьводоканал» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області.

11. Про звіт про діяльність Комунального підприємства «Комунсервіс» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області.

12. Про звіт про діяльність Липовецької дитячо-юнацької спортивної школи.

13. Про звіт про діяльність комунального закладу «Липовецький міський будинок культури» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області.

14. Про звіт про діяльність Дитячої музичної школи Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області.

15. Про звіт про діяльність комунального закладу «Липовецька публічна бібліотека» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області.

16. Про звіт про роботу Комунального закладу позашкільної освіти «Дитячо-юнацький центр» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області.

17. Про звіт голови постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту за 2022 рік.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь