Пошук

НА ЗАСІДАННІ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ПИТАНЬ ПІДГОТОВКИ ПІДПРИЄМСТВ ЖКГ ТА ОБ"ЄКТІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ДО РОБОТИ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ

Дата: 21.06.2022 15:05
Кількість переглядів: 237

Відбулось засідання робочої групи з питань підготовки підприємств до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 року, яке провів заступник міського голови , голова робочої групи Анатолій Юрійович Дацький. Учасники зібрання розглянули   план заходів з підготовки підприємств до опалювального періоду. Відповідно до плану заслухано проблемні питання та опрацьовано шляхи вирішення окремих з цих питань.

Голова робочої групи Юрій Дацький з цього приводу дав доручення  посадовим особам і визначив терміни їх виконання. Досить активно обговорювались питання роботи котелень в опалювальний період та заготівлі  альтернативних видів палива.

По обох  КП медицини необхідна термомодернізація системи опалення приміщень міської лікарні, питання вивчається. Будуть враховані пропозиції і знайдено шлях вирішення питання.      Фото без описуФото без описуФото без опису ???????  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь