Пошук

НА ЩОТИЖНЕВІЙ РОБОЧІЙ НАРАДІ

Дата: 20.06.2022 10:21
Кількість переглядів: 236

Міський голова провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, підприємств комунальної власності.

Завтра - засідання постійних комісій, на якому депутати попередньо розглянуть питання, що внесені до порядку денного 36 сесії міської ради 8 скликання,що відбудеться в четвер , 23 червня, о 10 год.

Відділ соціального захисту населення і охорони здоров"я працює над уточненням списків ВПО, виясненням їх категорії, для надання допомоги.

Підприємства медицини організовують ремонт приміщення, працюють над технічною документацією, Надають послуги липівчанам та переселенцям , приділяють увагу впорядкуванню території.

Працівники КП"Водоканал" ліквідовують технічні несправності у центрі с. Щаслива та прориви водопровідних мереж.

КП "Комунсервіс" відповідно до графіка працює над вивезенням ТВП з територій сільських і міської громад, працює над завершенням будівництва підпірної стіни, заготовляє дрова для наступного опалювального сезону. 

Служба з НС обстежує протирадіаційні укриття навчальних закладів, робить висновки про можливість застосування їх у новому навчальному році .Готують відповідні документи на відкриття дошкільного закладу у с. Росоша.

Управління освіти отримує документи і займається їх видачею випускникам шкіл. Вивчає питання заміни опалювальних котлів у шкільних закладах, що потребують цього.

Служба житлово-комунального господарства працює над вивченням питання щодо ліквідаціії чи впрядкування сміттєзвалищ. Відділ економічного аналізу та залучення інвестицій опрацьовує документи по зверненнях громадян щодо отруєння бджіл, надає допомоги переселенцям, готує проєкти рішень на чергову сесію.

зусилля всіх спрямовані на вирішення як першочергових  так і поточних питань життєдіяльності громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь