Пошук

КОМІСІЯ ВИВЧАЛА ПИТАННЯ

Дата: 20.06.2022 09:27
Кількість переглядів: 182

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  · 

На звернення мешканців сіл Пісочин і Війтівці щодо виявлення випадків отруєння бджіл, у села виїхала комісія. На жаль, це вже не перший випадок отруєння бджіл. Перший сигнал надійшов у міську раду з Лозуватої, потім із Зозова. Члени комісії вивчили дане питання і визнали, що факти мають місце. Шкода затраченої праці бджолярів, як і шкода малих комах, що загинули. Вони приносять неабияку користь людству. Взяли на аналізи грунт з полів, аби вивчити чи вносились інсектициди і чи могли вони стати причиною мору. Причину загибелі бджіл виявити надзвичайно складно.

З приводу цього, звертаюся до сільгоспвиробників із закликом аби враховували при обробці сільгоспугідь хімікатами можливість загрози для бджіл, виконували це у визначений законодавством спосіб,час і терміни ,попередньо попереджуючи власників пасік про планування робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь