Пошук

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ, ПРАЦІВНИКИ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ!

Дата: 20.06.2022 08:53
Кількість переглядів: 167

У третю неділю червня, за багаторічною традицією, жителі України - медсестри і лікарі, працівники установ охорони здоров’я відзначають своє професійне свято - День медичного працівника. Приймають щирі подяки, поздоровлення і теплі слова.

Ось і сьогодні. напередодні свята, в актовій залі Липовецької міської лікарні відбулись урочистості.

З нагоди свята зібрались представники чотирьох трудових колективів - міської лікарні, первинної ланки медицини, екстреної допомоги і Липовецької обласної лікарні відновного лікування.

Привітав працівників медичної галузі нашої громади міський голова Віктор Бичков, керівники медичних закладів Наталія Формагей , Сергій Гульман,Олександр Дмитрук, Василь Бондар.

Міський голова зауважив, що наші лікувальні заклади мають бути зразковими у всьому, як обласна лікарня відновного лікування, як екстрена медична допомога.

-Навантаження і відповідальність, вірність клятві Гіпократа, бажання допомогти під силу вам, героям у білих халатах.

Бажаю вам єдності та згуртованості , бажаю стати одною командою і це буде запорукою того, що ми вистоїмо і переможемо.

Усім міцного здоров’я, тому що і наше здоров’я в цьому випадку буде під вашим надійним захистом! Щастя вам і вашим родинам! І ,звичайно ж, успіхів у роботі, тому що від цього залежить швидкість нашого одужання!

Сергій Гульман зазначив, що лікарі завжди на нульовому рубежі, і зараз, коли йде війна, чимало із них поплатилися своїм життям, рятуючи інших.

Привітав своїх колег фельдшер, учасник бойових дій в АТО , Вячеслав Пиндер.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам"ять тих, хто віддав життя за Україну.

Працівники міського будинку культури підготували для людей в білих халатах особливу програму. Подяки, грамоти, квіти, чудові українські пісні змогли трішки відволікти від думок про нелегке життя в умовах війни і дали можливість на мить забути про неї.

Зі святом, дорогі медичні працівники! Міцного вам здоров"я, благополуччя, сімейних гараздів і перемоги , якої ми всі чекаємо!

Нехай ваша нелегка праця, що повертає людям здоров"я, рятує чи дарує їм життя , приносить радість і задовоння!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь