Пошук

ДЕНЬ ДІЛЬНИЧНОГО ПОЛІЦЕЙСЬКОГО

Дата: 20.06.2022 08:46
Кількість переглядів: 527

З нагоди Дня дільничного офіцера поліції в актовій залі міської ради відбулась офіційна частина привітання правоохоронців, на яку були запрошені начальник Липовецького відділу поліції №4 Вінницького РУП ГУ НП Павло Дармограй, його заступник з превентивної діяльності Зоряна Підопригора, начальник сектору превенції відділу поліції №4 Вінницького РУП ГУ НП Ігор Луков, дільничні поліцейські. Привітав поліцейських міський голова Віктор Бичков.

Він зазначив, що служба дільничного поліцейського – відповідальна, ризикована та важлива справа, адже від неї залежить добробут і спокій українського суспільства. Своєю працею наші поліцейські доводять, що справедливість, честь та порядок – це не лише кредо національної поліції, а й реальність, яку поліцейські відстоюють кожного дня. Служба дільничного потребує надзвичайної професійності і самовіддачі, вміння розуміти складні життєві ситуації, соціальні конфлікти, і при цьому бути одночасно психологом і лікарем людської душі.

Начальник Липовецького відділу поліції привітав своїх колег зі святом, подякував міській раді за підтримку матеріальної бази та співпрацю в роботі.

З нагоди професійного свята кращі із них за відповідальність, сумлінність в роботі були відзначені грамотами міської ради.

Привітали поліцейських кращі колективи та солісти нашого КЗ "Липовецький міський будинок культури" міської ради.

Щоденно ця категорія поліцейських забезпечує в повній мірі спокій і правопорядок на території Липовецької територіальної громади.

То ж , нехай ваша мужня і самовіддана праця, шановні правоохоронці, знаходить щиру вдячність і довіру в серцях липівчан, приносить вагомі результати в роботі.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, миру, злагоди!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь