Пошук

СУМНА ЗВІСТКА ПРИЛЕТІЛА У НАШУ ГРОМАДУ

Дата: 01.06.2022 18:16
Кількість переглядів: 579

В бою за Україну загинув наш захисник із Вербівки

Федір Васильович ЦУЦЕЙ, 09.04.1968 року народження, мічман в/ч 7085 .

02 березня 2022року він був призваний по мобілізації до ЗСУ боронити нашу Україну, а 26 травня в бою із ворогом поблизу м. Лиман загинув при виконанні завдання, врятувавши життя побратимам .

Зустрічали Воїна світла громадою біля Пам"ятного знаку Героям Небесної Сотні та землякам, полеглим за Україну.Похоронний кортеж  рухався зі сторони ВІнниці.

 Живим коридором.на Майдані ми востаннє зустріли земляка Федора Васильовича Цуцея: його дружина Майя Євгенівна, щирий друг Микола Леонтійович, священики українських церков, військові і липівчани.

Знову  на коліна стали земляки перед Воїном світла...схиливши голову перед світлою пам’яттю загиблого земляка. Ніхто не ховав сліз. 

За Федором лунала тужлива і прониклива мелодія «Плине кача…», яка є своєрідною панахидою в пам'ять за загиблими патріотами, активістами Євромайдану та  тими, хто пішов з життя під час війни на сході України.Міський голова Віктор Бичков звернувся до громади

-Знову горе і смуток прийшли на Липовеччину .Загинув ще один вірний її син Федір Васильович Цуцей.Народився у с. Вербівка, закінчив школу, відслужив строкову військову службу і повернувся у рідне село. Працював у місцевому господарстві. У першій хвилі війни на сході був мобілізований у 2015 році і боронив єдність та цілісність України. В бою під Авдіївкою врятував брата і сестру від рашистів. Відчуваючи за них відповідальність, привіз їх у своє село. Згодом, прийшов у відпустку і одружився з Майєю Євгенівною.

Коли розпочалась повномасштабна війна, у березні знову став на захист України. У бою на Донеччині , виконуючи завдання, він загинув смертю хоробрих.

Голова висловив співчуття дружині Майї Євгенівні та другові Миколі Леонтійовичу.

-Вічна пам’ять і слава мужньому бійцеві! 

Священики відслужили за Воїном панахиду.

Завершився траурний мітинг-реквієм спільною молитвою за упокій душі мужнього бійця. 

Далі, побратими  тіло Героя повезли у рідну Вербівку.Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь