Пошук

СУМНА ЗВІСТКА ПРИЛЕТІЛА У НАШУ ГРОМАДУ

Дата: 01.06.2022 18:16
Кількість переглядів: 583

В бою за Україну загинув наш захисник із Вербівки

Федір Васильович ЦУЦЕЙ, 09.04.1968 року народження, мічман в/ч 7085 .

02 березня 2022року він був призваний по мобілізації до ЗСУ боронити нашу Україну, а 26 травня в бою із ворогом поблизу м. Лиман загинув при виконанні завдання, врятувавши життя побратимам .

Зустрічали Воїна світла громадою біля Пам"ятного знаку Героям Небесної Сотні та землякам, полеглим за Україну.Похоронний кортеж  рухався зі сторони ВІнниці.

 Живим коридором.на Майдані ми востаннє зустріли земляка Федора Васильовича Цуцея: його дружина Майя Євгенівна, щирий друг Микола Леонтійович, священики українських церков, військові і липівчани.

Знову  на коліна стали земляки перед Воїном світла...схиливши голову перед світлою пам’яттю загиблого земляка. Ніхто не ховав сліз. 

За Федором лунала тужлива і прониклива мелодія «Плине кача…», яка є своєрідною панахидою в пам'ять за загиблими патріотами, активістами Євромайдану та  тими, хто пішов з життя під час війни на сході України.Міський голова Віктор Бичков звернувся до громади

-Знову горе і смуток прийшли на Липовеччину .Загинув ще один вірний її син Федір Васильович Цуцей.Народився у с. Вербівка, закінчив школу, відслужив строкову військову службу і повернувся у рідне село. Працював у місцевому господарстві. У першій хвилі війни на сході був мобілізований у 2015 році і боронив єдність та цілісність України. В бою під Авдіївкою врятував брата і сестру від рашистів. Відчуваючи за них відповідальність, привіз їх у своє село. Згодом, прийшов у відпустку і одружився з Майєю Євгенівною.

Коли розпочалась повномасштабна війна, у березні знову став на захист України. У бою на Донеччині , виконуючи завдання, він загинув смертю хоробрих.

Голова висловив співчуття дружині Майї Євгенівні та другові Миколі Леонтійовичу.

-Вічна пам’ять і слава мужньому бійцеві! 

Священики відслужили за Воїном панахиду.

Завершився траурний мітинг-реквієм спільною молитвою за упокій душі мужнього бійця. 

Далі, побратими  тіло Героя повезли у рідну Вербівку.Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь