Пошук

ВІДБУЛАСЬ 35 сесія 8 скликання.

Дата: 31.05.2022 13:53
Кількість переглядів: 220

На 35 сесії міської ради 8 скликання депутати підтримали проєкти рішень з питань, що виносились на порядок денний.

Зокрема, затвердили фінансовий план КНП "Липовецька міська лікарня" на 2022 рік, звіт про виконання фінансового плану КНП "Липовецька міська лікарня" за 1 квартал 2022 року.

Розглянули і затвердили Статут КП "Липовецьводоканал" у новій редакції.

Підтримали проєкт рішення щодо передачі майна з балансу КП "Комунсервіс" на баланс та в господарське відання КП "Липовецьводоканал", а також внесли зміни до рішення 11 сесії Липовецької міської ради від 23 березня 2021 №228 "Про передачу та закріплення майна комунальної власності територіальної громади в господарське відання КП " Липовецьводоканал" Липовецької міської ради..."Розглянули і задовільнили заяву директора КП "Комунсервіс" Миколи Бондаренка про звільнення з посади , у зв"язку 

зі станом здоров"я. Міський голова ВІктор Бичков та

депутати висловили вдячність Миколі Валентиновичу за вагомий внесок у благоустрій міста, реформування служби, налагодження системного очищення міста від побутових відходів.

Обранці підтримали на посаду директора КП "Комунсервіс" кандидатуру Фальківського Сергія Васильовича, який працює заступником начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства. Міський голова привітав його і побажав успіхів у праці.

Міський голова також привітав із днем народження Козаченко Аллу Вікторівну, головного спеціаліста відділу організаційного забезпечення діяльності ради.

Сесія пройшла конструктивно і злагоджено.Фото без опису

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь