Пошук

ВІДБУЛАСЬ 34 СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ 8 скл.

Дата: 19.05.2022 11:14
Кількість переглядів: 598

Фото без описуФото без описуВідбулась позачергова 34 сесія Липовецької міської ради , в якій взяли участь 20 депутатів. Розглянули 15 питань і підтримали проєкти рішень з них.

Зокрема, "Про внесення змін до рішення 26 сесії міської ради 8 скликання від 23 грудня 2021 року № 663 «Про Програму економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2022 рік»:

???? Виділили додатково 500 тис.грн. для відшкодування різниці між розміром ціни ( тарифу) на послуги із водопостачання та водовідведення та розміром економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво ( надання);

????Надали згоду на безоплатне прийняття транспортного засобу у комунальну власність Липовецької територіальної громади Вінницького району Вінницької області.

????Затвердили технічні документації із землеустрою та надали в оренду земельні ділянки місцевим аграріям строком до 31 грудня 2022 року з оплатою в розмірі 8 % від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Вінницькій області.

????Депутати підтримали звернення до Голови Верховної Ради України щодо невідкладного ухвалення законопроекту #7204 " Про заборону Московського патріархату на території України"

????Підтримали звернення до прихожан православної церкви московського патріархату у Липовецькій територіальній громаді;

??На сесію були запрошені священики УПЦ Київського і московського патріархату. Депутати вислухали думку кожного , хто хотів її донести до інших.

Сесія завершилась спільним виконанням Гімну України.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь