Пошук

УКРАЇНО МОЯ, ВИШИВАНА!

Дата: 18.05.2022 14:19
Кількість переглядів: 370

 

Шановна громадо!

Насамперед хочу подякувати голові, працівникам та  усім жителям громади за активну допомогу вимушеним переселенцям. Із перших днів війни ви проявили неабияку згуртованість, робили і продовжуєте робити усе необхідне, щоб забезпечити наших українців дахом над головою, речами першої необхідності, харчуванням. Ніхто з вас не залишився байдужим до чужого горя.

Поки наші мужні воїни зі зброєю в руках боронять рідну землю, ми в тилу повинні допомагати їм, підтримувати один одного, неспинно показувати світу нашу єдність та бойовий дух.

Перемога України на пісенному конкурсі «Євробачення»- це яскраве відображення не тільки таланту наших музикантів, а й непохитної підтримки боротьби українців за свободу. Ми святкуємо нашу першу перемогу у всьому світі та найближчим часом очікуємо на головну перемогу нашої України.

Ще одним важливим та не менш значимим проявом нашого єднання, сили та краси є Міжнародний день Вишиванки – свято єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції. 

Саме ж свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку – одягнути вишиванку. Разом із тим, така дія має глибокий контекст, адже йдеться про вираження національності та громадянської позиції, культурну освіченість та духовну свідомість, про яку зараз необхідно розповідати та показувати усьому світові. Недаремно українську вишиванку називають «молитвою без слів», а сорочку-вишиванку, з зашифрованими символами та знаками – сімейним оберегом, який наділяє силою рідної землі, є символом єдності, солідарності та підтримки.

Тому, просимо вас долучитися до важливого заходу нашої України та взяти участь у висвітленні фото у вишиванках серед колективів громад Вінницького району.

Вишиванка – це генетичний код України. Нехай це свято зітре кордони та об’єднає українців по всьому світу. 

Все буде Україна!!!

 

          З повагою,

  Заступник начальника Вінницької районної військової адміністрації     

ЮЛІЯ Олійник

   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь