Пошук

ПОДАРУНОК ДЛЯ СЕЛА

Дата: 18.05.2022 13:06
Кількість переглядів: 273

ДОБРА СПРАВА НЕ ЗАЛИШИТЬСЯ НЕПОМІЧЕНОЮ.

Не так давно набирала велику кількість переглядів і лайків зупинка, яку розписали патріотично налаштовані мешканці у с.Попівка.

Аж тут, засяяла яскравими барвами зупинка у селі Війтівці, розписана внутрішньопереміщеними особами. Підгрунтя для розпису підготувала корінна мешканка села Антоніна Вікторівна Костюк.

Сюжети і спосіб розпису запропонували мама і донька із шахтарського міста Покровськ -Піскунови Юлія Григорівна і Софія Романівна. Староста Петро Канішев підтримав їх ідею.

Не знають дівчата чи житимуть ТУТ, чи повернуться до рідної домівки, але вирішили зробити щось хороше для села, яке їх прихистило.

Ось така чудова, насичена українським колоритом робота, у них вийшла. Нова окраса села. І інформаційному бюлетню тепер не так одиноко!

Щиро дякуємо вам, дорогі наші українки! Це несподіваний і неоціненний дарунок для села! Хай вам всміхається доля, як цей сонях , виконаний у двох кольорах-жовтому і блакитному, хай вам всміхається Україна!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь