Пошук

ДЕПУТАТИ ПІДТРИМАЛИ ПРОЄКТИ РІШЕНЬ

Дата: 17.05.2022 13:21
Кількість переглядів: 274

Відбулось засідання постійних депутатських комісій Липовецької міської радиЗ метою попереднього розгляду проєктів рішень з питань , що виносяться на тридцять четверту сесію Липовецької міської ради, проведено  

спільне засідання постійних депутатських комісій .

З питання внесення змін до рішення 26 сесії від 23.12.21. "Про програму економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 22 рік" інформував Юрій Станіславський -нач. відділу економічного аналізу та залучення інвестицій.

Розглянули питання про внесення змін до Програми організації відшкодування різниці між розміром тарифу на послуги із водопостачання та водовідведення і до рішення щодо прийняття та реорганізацію КП"Росошанська амбулаторія загальної практики сімейної медицини" шляхом його приєднання до КНП"Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги"Липоввецької міської ради. Інформували з цих питань Тамара Грицай-начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ і Олена Томчак-нач. відділу СЗ і ОЗ.

Підтимали проєкт щодо надання згоди на безоплатне прийняття транспортного засобу у комунальну власність громади, інформувала Алла Богдан-начальник відділу юридисчного забезпечення та комунальної власності.

Особливу увагу було приділено профільним питанням щодо землекористування, депутати розглянули їх та винесли свої рекомендації.

Окрім того, підтримали звернення до прихожан православної церкви московського патріархату у Липовецькій територіальній громаді.

Всього розглянуто 15 питань. Комісії підтримали проєкти рішень вцілому та рекомендували винести їх на розгляд пленарного засідання сесії міської ради.

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь