Пошук

ПРИВІТАЛИ ЮВІЛЯРА

Дата: 16.05.2022 09:39
Кількість переглядів: 427

Сьогодні під час проведення щотижневої наради керівників структурних підрозділів і комунальних підприємств міської ради, до зали завітали дорогі гості-наші захисники. Василь Якович Щербанюк , командир взводу, і стрілець 1 взводу резервної роти 8 полку оперативного призначення капелан, о.Василь Андрійчук , перебуваючи у відрядженні, зайшли до міського голови аби подякувати за допомогу, яку постійно надає громада . Міський голова Віктор Бичков привітав  нещодавнього іменинника, отця Василя Андрійчука і оголосив йому подяку міської ради, вручив  квіти.

-Нехай усі Ваші починання  будуть на славу Божу, всі старання і зусилля щодо перемоги ворога неодмінно увінчуються успіхом , а Ваша щира Молитва й добре Слово завжди дарують нашим захисникам яскраве світло і натхнення, підтримують їх бойовий дух!

Приєдналась до поздоровлення секретар виконкому Ольга Русецька та присутні в залі.

В свою чергу,  командир взводу Василь Щербанюк за дорученням командира 8 ПОП Національної Гвардії України у зоні бойових дій, полковника Богдана Вакулко,за вагомий внесок у підтримці боєздатності та надання допомоги військовослужбовцям 8 полку оперативного призначення, вручив грамоту міському голові, як керівнику громади, яка  вболіває за бійців і підтримує їх. Командир подякував за автобус, енергогенератор, бензопилку, інші необхідні для військових речі та продовольство, що передала громада на передову.

Слава Україні! Перемога за нами!. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь