Пошук

ВІТАЄМО З 90-ЛІТТЯМ ОЛЕНУ ІВАНІВНУ МАЛИК

Дата: 10.05.2022 09:30
Кількість переглядів: 182

10 травня свій славний 90-річний ювілей зустрічає поважна та шанована усіма мешканка нашої громади

Олена Іванівна Малик.

Незважаючи на такий поважний вік, ювілярка зберегла ясність пам’яті та розум, мудрість, розсудливість, завжди усміхнена і привітна, вражає своєю щирістю, добротою, любов"ю до людей.

Вітаємо шановну іменинницю з поважним ювілеєм, бажаємо міцного здоров’я, теплоти та затишку в оселі. Нехай роки не мають над Вами влади, а зморшки накопичуються лише від посмішок. Радійте життю та зберігайте бадьорість ще довгі роки!

Народилася Олена Іванівна в селі Війтівці в селянській родині , закінчила місцеву школу, вступила до Іллінецького технікуму. По закінченні, за направленням працювала у с. Мар"янівка Житомирської області агролісомеліоратором, згодом агрономом у с. Бондурівка Немирівського району. Із 1971 по 1975 рік була начальником поштового зв"язку у рідному селі Війтівці, а решту років трудової діяльності обіймала посаду бухгалтера у колгоспі "Правда" с. Війтівці.

Як і на все її покоління, на долю ювілярки випало чимало важких випробувань: роки голодомору, війна та повоєнна розруха і відбудова. Одружилася, народила двоє діток сина й доньку. На жаль, доля склалась так, що дітей ростила і виховувала одна. Син став учителем, помер у молодому віці від хвороби серця. Все витримала, все перенесла на своїх тендітних плечах, з гідністю .

Донечка була працівником банку. Народила двох онуків для мами. Тепер проживає з мамою. У Олени Іванівни вже двоє правнуків. Берегиня роду любить свою гарну і дружну родину іпишається нею.

Життя іде, а вона намагається не відставати - цікавиться політикою, любить читати, обговорювати політичні події із сусідками

Для всіх нас Олена Іванівна приклад для наслідування. У неї можна повчитися витримці, силі духу, оптимізму, які вона попри всі труднощі, пронесла через все життя та передала своїм дітям, онукам, правнукам.

МИРНОГО НЕБА І МНОГАЯ ЛІТА, ШАНОВНА ОЛЕНО ІВАНІВНО!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь