Пошук

БЛАГОДІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ МАТЧ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Дата: 09.05.2022 11:42
Кількість переглядів: 210

БЛАГОДІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ МАТЧ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

У 73 день повномасштабної російської війни в Україні, на міському стадіоні відбулася дружня благодійна зустріч двох найсильніших футбольних команд у Вінницькій області -"ФАКЕЛ" м.Липовець і "ОРЛІВКА" смт. Томашпіль.

На поле вийшли із великим 16 метровим стягом України дитячі футбольні команди, а за ними-ФК "Факел" і ФК "Орлівка".

Після того як пролунав Гімн України, вшанували пам"ять тих, хто власним життям нашу землю беріг, хто впав за свободу у грізну годину, за землю священну, за Україну,..Сергій Бондаренко, Михайло Гасинець, Богдан Литвин, Олександр Власюк, Мирослав Вишневий, Василь Підіпригора, Анатолій Юзва, Владислав Стаднік.

учасників матчу привітав міський голова Віктор Бичков.Він побажав цікавої футболістам і вболівальникам гри і звернувся до ветерана спорту Володимира Васильовича Юклянюка, якому нещодавно виповнилось 85 літ. Голова подякував ветерану за оптимізм, активну життєву позицію і побажав МИРУ, МІЦНОГО ЗДОРОВ"Я і ЗМІСТОВНОГО Й ЩАСЛИВОГО ДОВГОЛІТТЯ,

Від міської ради вручив ювіляру Почесну грамоту та сувенір.

Учасників зустрічі та усіх липівчан, що прийшли повболівати за свою команду привітав заступник голови ВІнницької обласної асоціації футболу Ігор Павленко. Разом із колегою, Олександром Мельником-головою Вінницької районної федерації футболу, вручили дитячим командам в подарунок футбольні м"ячі. Привітали також діток переміщених осіб, які нещодавно влилися у спортивний колектив , і подарували кожному на згадку про матч подаруночки. Пообіцяли, що кожен учасник цієї благодійної футбольної зустрічі буде відзначений подякою керівництва Вінницької районної військової адміністрації, обласної тарайонної федерацій футболу.

Вболівальники і гості міста долучалися до благодійності на адресу ЗСУ, опускаючи у скриньку кошти. Такі заходи у нас вже стали традицією.

Надзвичайно приємно, що цього разу, не зважаючи на тисячі кілометрів, що розділяють нас, з нами був наш друг із Естонії Kalev Naur, який долучився до благодійності і передав через голову БФ "Липовецька громада" Миколу Обару дві розвантажівки нашим захисникам. Приємно здивував наш земляк, футболіст Валентин Хлівний, який придбав для когось із захисників бронежилет. Разом з тим, зібрали 14 тис. гривень.

ЩИРО ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ! ГРОЮ,ВБОЛІВАННЯМ,ГРИВНЕЮ...

У даний час два нападники ФК "Факел" Максим Пилипенко й Артем Головатюк та колишні гравці команди, Павло Асаула,Сергій Коломієць захищають Україну від ворога. З перших днів повномасштабного вторгнення, усі стали на захист Вітчизни-артисти, учителі, спортсмени, медики,.. Кожен намагається долучитись до спільної справи -перемогти ворога-хто як може. Хлопці з передової, в запису, через ФБ подякували колегам за турботу: "Ви нас надихаєте! Ми тримаємо оборону! Все попереду, зустрінемось після Перемоги! Ми не забудемо як "Факел виглядає!"

Пролунав Гімн України і команди зайняли місця у протилежних сторонах футбольного поля, попередньо потиснувши один одному правицю. Символічно, що у 2-му таймі ворота команди "Факел" захищав молодий сімнадцятилітній футболіст-переселенець.

Гра була по справжньому цікавою і гарною. Господарі гостинно приймали, рахунок йшов очко в очко, але під завершення матчу гості проявили наполегливість і забили четвертий вирішальний гол в наші ворота. 4 : 3 на користь команди "Орлівка".

Слава Збойним Силам України! Слава Україні!

Слава нездоланному українському народу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь