Пошук

ПРОВЕЛИ ГЕРОЯ В ОСТАННЮ ПУТЬ

Дата: 05.05.2022 16:18
Кількість переглядів: 510

2 травня 2022 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Шевченкове , що під Волновахою, внаслідок осколкового поранення, загинув наш земляк із Липовця, солдат, захисник України, Анатолій Анатолійович Юзва , 10.01.1975 року народження. В ході виконання бойового завдання був вірний військовій присязі, виявив стійкість і мужність у бою за нашу Батьківщину. Прекрасна людина, син, батько, брат, надійний друг , справжній патріот ...

Анатолій Юзва здобув середню освіту у Липовецьких ЗОШ , навчався у Зозівському професійно-технічному училищі, мав професію водія. В процесі життя оволодів ще і професією будівельника, мав золоті руки. Займався бджолярством-це була його улюблена справа. Любив життя... Був веселим і компанійським, шанував українську пісню.

Через повномасштабну війну, що розпочав наш ворог проти України, враз життя його перервалось. Залишився син , родина, яку він підтримував, громада, що прийшла попрощатися із Воїном.

На траурному мітингу-реквіємі міський голова Віктор Бичков зазначив, що смерті наших героїв не можуть бути даремними, адже вони поклали на вівтар свободи України і наступних поколінь українців, європейського вибору, найдорожче-свої життя .

З прощальним словом виступили Віктор Чуба-військом, Олександр Лебідь-класний керівник, Оксана Косенко-однокласниця, Віра Козак-депутат міської ради.

Священики українських церков вершили чин похорону.

Ми маємо памятати... Ми маємо дякувати за наше мирне небо, за наше життя. Ми маємо шанувати наших земляків, наших славних братів і сестер, які своєю жертовністю рятують 

наш світ.

Вічна память героям! Слава Україні!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Вічна память героям! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь