Пошук

В громаді запрацювала Міжнародна програма допомоги для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 28.04.2022 17:22
Кількість переглядів: 518

Фото без описуВінниччина розпочинає реєстрацію Багатоцільової програми грошової допомоги для українців, що змушені втікати від війни, яка має на меті надати грошову допомогу близько 20 тисячам осіб. Допомога буде надана найбільш уразливим групам серед внутрішньо переміщених осіб.

 

У Липовецькій територіальній громаді координацію програми здійснює Громадська організація «Центр молодіжних ініціатив «Топ молодь» за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ ООН).

 

Волонтери фонду та координатори Проєкту пройшли спільне навчання з представниками МОМ на предмет коректності збору інформації від внутрішньо переміщених осіб для визначення їх потреб.

Виплати будуть здійснюватися за фінансування Центрального фонду ООН з реагування на надзвичайні ситуації, Європейського Союзу, Німеччини, Бюро з гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку та Уряду Канади.

 

Реєстрація ВПО проводиться в Центрі надання адміністративних послуг по вул. Василя Липківського, 30 (другий поверх). Щоб отримати грошову допомогу, заявнику необхідно заповнити анкету, показати ІПН та документи, що посвідчують особу (паспорт, водійське посвідчення, закордонний паспорт чи електронні версії в застосунку «Дія»).

Кошти будуть переказані через АТ «Укрпошта» протягом двох тижнів після заповнення даних.

З деталями програми можна ознайомитися на офіційному сайті Міжнародної організації з міграції https://ukraine.iom.int/ .

Відповіді щодо особливостей реалізації програми, заповнення анкет чи отримання допомоги за номером телефону 38(096)726 75 59


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь