Пошук

ПОПРАЦЮВАЛИ ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 27.04.2022 16:34
Кількість переглядів: 272

 

Напередодні позачергової, 33 сесії міської ради 8 скликання, голова земельної комісії Дмитро Шмигун провів спільне засідання постійних комісій ради, у якому взяли участь міський голова Віктор Бичков,

секретар ради Олеся Назаренко.

Депутати розглянули 28 проєктів рішень із питань, що внесені до порядку денного сесії. Зокрема, підтримали проєкт щодо затвердження звіту щодо підсумків виконання бюджету Липовецької територіальної громади за 1 квартал 2022 року. Інформуванла начальник фінансового управління Галина Поєдинок. Депутати погодили питання організації співробітництва Липовецької та Турбівської територіальних громад у сфері ведення архівної справи, про що інформувала Ольга Русецька, керуюча справами виконавчого комітету міської ради. Також розглянули і підтримали затвердження поточних індивідуальних нормативів використання питної води для обслуговуючого кооперативу "Водограй" с. Хороша і надання згоди на безоплатне прийняття майна обслуговуючого кооперативу "Струмочок" с. Берестівка у комунальну власність громади. Погодили передачу та закріплення майна комунальної власності в господарське відання КП "Липовецьводоканал" З цих питань Інформувала Тамара Грицай, начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ.

Прозвітував про виконання фінансового плану КНП"Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги" головний лікар Василь Бондар.

Окрім того, ще розглянули 22 питання , що стосуються земельних відносин.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь